برکناری یک مدیر صدا و سیما و پیگرد قضایی نبویان در پی اظهارات جنجالی اطلاعیه نیروی دریایی سپاه: شناور‌ها به تنگه هرمز نزدیک نشوند محسن رضایی: شاید آمریکایی‌ها بدنبال گذراندن مسابقات جام جهانی و یا حتی انتخابات باشند و در نهایت مذاکرات عاقبتی نداشته باشد نحوه فعالیت ادارات البرز اعلام شد؛ بازگشت به روال عادی از ۳۰ خرداد + جزییات ساعت کاری دستور معاون اول برای شفاف‌سازی پرونده قاچاق مس به کجا رسید؟ ارتش: دست بر ماشه و گوش‌ به فرمان فرماندهی معظم کل قوا، آماده‌ایم حماس: مقاومت لبنان در حال رقم زدن فصلی بزرگ از قهرمانی است عراقچی: فرقه مرگِ نسل‌کش تهدیدی برای تمام بشریت است هشدار ایران نسبت به تداوم جنگ افروزی رژیم اشغالگر علیه لبنان پزشکیان: اگر مردم را به صرفه‌جویی دعوت می‌کنیم، دولت باید پیشگام باشد ابوترابی: پیام رهبر انقلاب نشانه تکیه نظام بر خرد جمعی است حمایت طوایف بلوچ از پیام رهبر انقلاب اسلامی بیانیه شورای عالی امنیت ملی درباره تفاهم ایران و آمریکا قالیباف: گوش به فرمان اوامر رهبر انقلاب هستیم پاکستان تردد تجار از مرز زمینی‌ به ایران را از سر گرفت

سردار تنگسیری: دریا‌ها را برای صهیونیست‌ها جهنم می‌کنیم

سردار تنگسیری: دریا‌ها را برای صهیونیست‌ها جهنم می‌کنیم فرمانده نیروی دریایی سپاه پاسداران با بیان اینکه دریا‌ها را برای صهیونیست‌ها جهنم می‌کنیم گفت: امنیت و اقتدار را در آب‌های خلیج فارس، دریای عمان و شمال کشور برقرار کرده و مانع از هرگونه ماجراجویی دشمنان خواهیم شد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۸ - ۰۷ فروردين ۱۴۰۴ - 2025 March 27
کد خبر: ۲۷۴۴۱۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ دریادار پاسدار سردار علیرضا تنگسیری در مراسم رژه بسیج دریایی که امروز در بندرعباس برگزار شد، اظهار داشت: بسیج دریایی ایران نه تنها یک نیروی نظامی بلکه نمادی از مقاومت و اقتدار ملت‌های اسلامی در برابر دشمنان است؛ امروز دریا‌ها به عرصه‌ای برای نمایش قدرت ملت‌ها و مقابله با اشغالگران تبدیل شده‌اند.

وی با اشاره به اهمیت روز قدس گفت: این روز، نماد قیام علیه ظلم و دفاع از مظلومان است. در این روز، نه تنها ملت ایران بلکه تمامی مسلمانان جهان، صدای اعتراض خود را به گوش جهانیان خواهند رساند.

فرمانده نیروی دریایی سپاه، بسیج دریایی را یکی از ارکان اساسی مقاومت عنوان کرد و افزود: دشمنان از قدرت بسیج دریایی هراس دارند. این نیروی مردمی با بیش از ۳ هزار فروند شناور، امنیت و اقتدار را در آب‌های خلیج فارس، دریای عمان و شمال کشور برقرار کرده و مانع از هرگونه ماجراجویی دشمنان خواهد شد.

وی تأکید کرد که این اتحاد منطقه‌ای، رژیم صهیونیستی را به چالش خواهد کشید و ادامه داد: بسیجیان دریایی ایران، سوار بر شناور‌های ایمان، در مسیر فرماندهی انقلاب اسلامی حرکت کرده و دریا را به عرصه‌ای برای شکست دشمنان تبدیل خواهند کرد.

سردار تنگسیری همچنین خطاب به دشمنان منطقه گفت: شما نمی‌توانید از دریا برای فرار استفاده کنید. بسیج دریایی ایران در کنار سایر ملت‌های مسلمان، تمام راه‌های نفوذ و فرار شما را مسدود خواهد کرد؛ بسیجیان دریایی سوار بر قایق‌ها و شناور‌های ایمان در رکاب رهبر شجاعمان هستند که دریا را برای صهیونیست‌ها به جهنم تبدیل و اسرائیل را از صحنۀ جهان محو خواهند کرد.

فرمانده نیروی دریایی سپاه خاطرنشان کرد: بسیج دریایی ایران به بسیج دریایی جهان اسلام ملحق خواهد شد. ما فقط در خشکی نخواهیم جنگید‌ای صهیونیست‌های کودک‌کش ما در دریا نیز حاضریم و شما راهی برای فرار نخواهید داشت.

وی در پایان ضمن ابراز امیدواری به تحقق وعده‌های الهی، تصریح کرد: ما از شهادت هراسی نداریم و ملت ایران همچنان در مسیر عزت و مقاومت گام برخواهد داشت. دوران تسلط ظالمان بر دریا‌ها به پایان رسیده است و ما برای مقابله با هر تهدیدی آماده‌ایم. /تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار